Esports  /  Barça 18/10/2016

Guardiola: "No he volgut fitxar ningú. Que truquin a Bartomeu i l'hi preguntin"

L'entrenador del City es defensa de les acusacions d'haver trucat durant l'estiu a diferents jugadors del Barça, com Messi o Neymar

Martí Molina
2 min
Pep Guardiola

Barcelona"No és cert que hagi trucat a cap jugador del Barça, aquest estiu. Les persones que ho han publicat tenen bona relació amb el president Bartomeu. Poden trucar-lo i preguntar-l'hi", ha dit Pep Guardiola a la sala de premsa del Camp Nou, a la prèvia del Barça-City de Champions.

El tècnic de Santpedor ha sortit al pas de les informacions publicades per alguns rotatius esportius que l'acusaven d'haver trucat personalment a alguns cracs, com Messi, perquè canviés d'aires aquest estiu.

"No he trucat a cap jugador. Sé que hi ha guerres que estan perdudes abans de començar-les. Conec aquesta casa i qui es mou per aquí. A mi ningú m'ha contrastat aquestes informacions abans de publicar-les", ha dit d'entrada, abans de comentar què va passar en estius anteriors.

"Fa 3 anys vaig trucar a Neymar perquè fitxés pel Barça. Després em vaig assabentar a Nova York que no estava tancat i em vaig interessar per si podia venir al Bayern, però li vaig dir que si podia anar al Barça, que anés al Barça. I aquest estiu ni he trucat a Messi, ni a Busquets, ni a Iniesta, ni a Neymar, ni a ningú".

Paral·lelament, ha explicat el fitxatge del porter Claudio Bravo. "Em vaig assabentar que Ter Stegen volia jugar tant sí com no i m'hi vaig posar en contacte. Ell va decidir seguir i després vam parlar amb Bravo, perquè volíem fitxar un dels dos porters. I hi tenia tot el dret, perquè el Barça també truca a jugadors del City. Però no vaig trucar a Messi. En el seu cas, el que més desitjo és que acabi aquí la seva carrera. A més a més, ell serà qui decideixi quan marxar del Barça".

stats