Barça
Esports Barça 30/08/2014

Iniesta no s'entrena per molèsties al genoll i és baixa per jugar a Vila-real

Neymar, en canvi, ha rebut l'alta mèdica després d'un entrenament en què s'ha estrenat Douglas, el darrer fitxatge del Barça

Ara
1 min
Andrés Iniesta atén els mitjans de comunicació / ALEJANDRO GARCÍA / EFE

BarcelonaAndrés Iniesta, amb molèsties al genoll esquerre, és baixa per al partit d'aquest diumenge al camp del Vila-real. El migcampista blaugrana no s'ha pogut entrenar amb els seus companys i el club ha informat posteriorment que no jugarà "per precaució". En canvi, sí que estarà disponible Neymar, que ha rebut l'alta mèdica després de superar els problemes físics.

El conjunt blaugrana ha realitzat aquest dissabte al matí a la Ciutat Esportiva Sant Joan Despí l'últim entrenament abans de jugar al Madrigal, una sessió que ha estat marcada també per la incorporació als entrenaments de Douglas Pereira, que va ser presentat divendres a la tarda com a nou jugador blaugrana. També s'han exercitat Munir i Sandro, del B.

D'altra banda, Alex Song no ha treballat amb els seus companys ja que tenia permís del club per solucionar el seu futur –de fet s'espera que aquest dissabte mateix es confirmi la seva sortida–. Per últim, els lesionats Thomas Vermaelen i Marc-André Ter Stegen que han realitzat treball específic al marge del grup.

Després de la sessió, Luis Enrique ha donat a conèixer la llista de convocats per al partit contra el Vila-real: Bravo, Masip, Montoya, Piqué, Rakitic, Sergio, Xavi, Pedro, Messi, Neymar, Rafinha, M. Bartra, Jordi Alba, Sergi Roberto, Dani Alves, Mathieu, Sandro i Munir.

stats