BARÇA
Esports Barça 16/06/2015

Joan Laporta anuncia oficialment que es presenta a les eleccions del Barça

Tal com va avançar l'ARA, l'expresident va mobilitzar el seu equip i va informar els familiars i amics abans de fer l'anunci públic, a través d'un vídeo

Martí Molina
2 min

BarcelonaJoan Laporta ha fet oficial aquest dimarts que es presenta a les eleccions del Barça. L'expresident, que va ocupar el càrrec del 2003 al 2010, ho ha anunciat a través d'un vídeo a les xarxes socials. "Em presento per aconseguir que el Barça torni a ser de tots", diu Laporta.

En aquest vídeo d'1 minut i 15 segons, l'advocat barceloní considera que està "més preparat que mai per presidir el club". "Tinc experiència i tinc els meus defectes, que la majoria coneixeu. Però mantinc els mateixos principis", argumenta Laporta, que basa el seu model de club en "Cruyff, l'Unicef, La Masia i Catalunya", i que proposa "un club multiesportiu i una organització professional que fa que aquest model funcioni".

Tal com va avançar l'ARA, Laporta va decidir presentar-se als comicis la setmana passada i va mobilitzar el seu equip electoral. La decisió només estava pendent d'una última reunió familiar, que va tenir durant el cap de setmana. "Durant molts anys he rebut el suport de molts, de moltíssims barcelonistes. Us ho agraeixo de tot cor. Us he de dir que és una de les raons per les quals em torno a presentar", ha explicat Laporta, que ha demanat "el suport de tots".

L'anunci de Laporta és el primer pas de cara als comicis, que es complementarà amb la presentació oficial de la candidatura. En principi, la data escollida per a aquest acte és la de dilluns vinent, 22 de juny, tot i que fonts del seu equip encara no la donen per definitiva.

La seu electoral de Joan Laporta estarà situada al passeig de Gràcia amb Provença de Barcelona, i s'obrirà els propers dies.

Amb Laporta, ja són sis els precandidats a les eleccions del Barça. A més d'ell, hi són Josep Maria Bartomeu (president sortint), Agustí Benedito, Toni Freixa, Jordi Farré i Jordi Majó.

stats