Barça
Esports  /  Barça 18/10/2021

Josep Maria Bartomeu: "Ningú de la junta ha ficat mai la mà a la caixa"

L'expresident del Barça s'ha defensat al programa 'Vaques sagrades' (Esport3)

À.G.
2 min
Josep Maria Bartomeu sortint de la Ciutat de la Justícia.

BarcelonaJosep Maria Bartomeu, expresident del Barça, ha participat en el programa Vaques sagrades (Esport3). El dirigent ha xifrat el deute net en 560 milions d'euros (1.300 en brut) i ha apuntat que el covid ha sigut el causant d'uns 225 milions de pèrdues (no els 90 comptabilitzats per l'actual junta). "Hi ha hagut pèrdues provocades pel covid. El reial decret del desembre de l'any passat indica que les pèrdues no poden formar part d'una acció de responsabilitat. Accions per irregularitats? Ja portem molts mesos dient que si fem una auditoria, que si una due, que si un forensic... Ningú de la junta ha ficat mai la mà a la caixa", ha assegurat.

En la seva gestió presidencial ha lamentat dos grans errors. El primer: no haver valorat que calia fer un canvi després de Liverpool, haver escoltat massa els jugadors que li van dir que podien seguir el mateix entrenador i jugadors. El segon: no saber que hi hauria covid el 2020 perquè ha reconegut que els últims anys anaven molt al límit del fair play financer i la massa salarial.

"La història Barça-Messi és única. A mi m'hauria agradat que es retirés al Barça. Deixar-lo marxar aquest estiu no ha estat una bona decisió. Va acabar el seu contracte i no el van renovar. Per això marxa gratis. Messi és el millor jugador de la història. Va ser el més ben pagat del món perquè ho generava i el Barça ho podia pagar", ha opinat Bartomeu.

"L'Estadi ens ha quedat vell però s'hi pot anar. S'hi poden veure partits. Aquests informes que han aparegut són informes interns dels tècnics del club. El club ha obert el camp sempre perquè ha tingut els permisos de Bombers i de l'Ajuntament de Barcelona", ha assegurat l'expresident del Barça.

stats