Koeman: "Mai he dit que el doblet fos impossible"

El tècnic del Barça es queixa que el calendari està massa atapeït de partits

2 min
Ronald Koeman, saludant-se amb Unai Emery

BarcelonaRonald Koeman ha sospirat, alleujat, després de la victòria del Barça al camp del Vila-real, en un partit en què l'equip "no ha estat tan fi" com en altres ocasions a causa del "cansament" acumulat. Però, al capdavall, l'equip ha sumat els tres punts per "mantenir la lluita" per la Lliga.

“Hem tingut ocasions per sentenciar el partit, sobretot de De Jong, i ens ha costat, al final. No hem estat tan fins de cara a porteria. Segurament és perquè acumulem molt cansament", ha comentat l'entrenador holandès del Barça, que ha assenyalat el calendari de partits com a principal culpable de tot plegat. "Hem de parlar del calendari dels equips grans. Avui en dia, un jugador no pot estar sempre al 100% per jugar un partit", ha afegit Koeman per justificar que futbolistes com Pedri o Messi hagin tingut menys protagonisme que en duels anteriors.

En qualsevol cas, Koeman ha celebrat la victòria, que permet al Barça continuar optant a la Lliga. "Mai he dit que el doblet fos impossible, sempre he pensat que cal anar partit a partit. Continuem en la lluita i l’equip té moltes ganes de guanyar un títol important com la Lliga", ha apuntat l'entrenador. Als blaugranes els queden sis partits: si guanyen els 18 punts en joc -un d'aquests duels és contra l'Atlètic de Madrid, el líder-, el Barça serà campió. En cas contrari, dependrà dels resultats dels rivals.

Griezmann creu que els rivals no fallaran

Ara bé, aliè a les matemàtiques, Griezmann no espera que els rivals punxin. Per això considera que "l'única manera de ser campions és guanyar tots els partits". En tot cas, el jugador francès, autor de dues dianes a Vila-real, assegura que el vestidor està conjurat "per guanyar la Lliga".

stats