Barça
Esports Barça 04/07/2011

Joan Laporta: un president ha de donar la cara en els mals moments

En declaracions a Ràdio4, l'expresident del Barça ha criticat que Sandro Rosell només faci declaracions als mitjans "en els bons moments" del club

Redacció
1 min
Joan Laporta

BarcelonaL'expresident del FC Barcelona Joan Laporta ha afirmat avui que el president d'un club esportiu com el Barça ha de "donar la cara" en els mals moments per defensar a l'entitat, sense que hagin de ser l'entrenador o els jugadors els que ho facin.

Laporta s'ha referit així, en unes declaracions a Ràdio 4, a les falses acusacions de "dopatge" al Barça del mes de març passat, sobre el que ha explicat que si ell hagués presidit el club en aquells moments, no hauria dubtat ni un segon en defensar-lo "i a presentar una denúncia de forma immediata".

Segons Laporta, "el president d'un club com el Barça ha de donar la cara" en situacions com aquesta, "i no només sortir públicament (davant els mitjans de comunicació) en els bons moments".

En els bons moments, ha precisat, per exemple quan s'ha guanyat i se celebra la consecució d'una copa, "cal cedir el protagonisme als jugadors i al seleccionador".

Laporta ha dit sentir-se molt dolgut i "trist" per la falta de consideració de l'actual directiva que presideix Sandro Rosell cap a ell, i ha negat que el club estigués en una situació econòmica delicada quan va acabar el seu mandat.

"No és cert que el Barça no tingui recursos suficients", ha precisat Laporta després de recordar que "el banc d'Emilio Botín i La Caixa li acaben de concedir un crèdit de 150 milions d'euros, que ha obtingut bastants milions més amb el traspàs de diversos jugadors i que, a sobre, explota publicitàriament la samarreta per altres 30 milions".

stats