BARÇA
Esports Barça 09/10/2013

L'Sporting, condemnat a pagar 750.000 euros al Barça per traspassar Botía

El club de Gijón recorrerà la sentència i sol·licitarà la plena desestimació de la demanda

Efe
1 min
Botía es llença a terra per robar una pilota a Giovani Dos Santos durant el Mallorca-Sevilla

GijónL'Sporting de Gijón ha estat condemnat pel jutjat de primera instància número 20 de Barcelona a pagar 750.000 euros al Barça després d'estimar parcialment la reclamació del club català pel traspàs del jugador Alberto Botía al Sevilla la temporada passada.

L'Sporting va vendre Botía al Sevilla l'estiu del 2012 per 2,5 milions d'euros, i el Barça, que prèviament havia traspassat el jugador al club de Gijón, va reclamar part del traspàs en considerar que l'acord amb el conjunt asturià incloïa una clàusula que així ho recollia.

L'equip asturià va rebutjar en el seu moment l'argument del Barça en considerar que ja havia passat el temps en què aquesta clàusula estava en vigor, però un jutjat de Barcelona ha estimat parcialment la demanda blaugrana.

El Barcelona sol·licita en la seva demanda 2,5 milions d'euros –la totalitat dels diners ingressats per l'Sporting–, però la sentència només li concedeix un 30% d'aquesta quantitat, 750.000 euros.

L'Sporting, després de consultar-ho amb els seus serveis jurídics, ha decidit recórrer la sentència perquè hi està en desacord i sol·licitarà la plena desestimació de la demanda.

stats