BARÇA
Esports  /  Barça 25/11/2014

Luis Enrique: "Estic satisfet, hem fet un partit molt complet"

L'entrenador del Barça considera que l'equip ha "atacat de forma ordenada" i que gràcies a això s'ha pogut "pressionar bé en les pèrdues" de pilota

Ara
1 min

BarcelonaLuis Enrique marxa de Nicòsia amb un bon somriure, pel resultat contra l'Apoel (victòria per 0-4) i sobretot pel joc de l'equip. "Estic molt satisfet. Felicito els futbolistes pel joc que han plasmat al camp d'un rival difícil que no acostuma a rebre gols. Hem fet un partit molt complet", ha dit l'entrenador del Barça.

"Hem generat moltes ocasions i hem fet molts bons conceptes en atac i en defensa. Hem atacat de forma ordenada i amb això hem pogut pressionar bé en les pèrdues de pilota. L'Apoel només ens ha creat una ocasió. Estic satisfet, hem fet un partit molt complet", ha insistit.

L'entrenador del Barça ha destacat la bona línia de joc, que ja es va exhibir el dissabte passat contra el Sevilla. "No es pot ser absolut en tot. Mirem de ser millors a cada jornada però hi ha vegades que, pel motiu que sigui, no pot ser. De totes maneres, nosaltres tenim clar a què volem jugar i sabem què fer: el que ha caracteritzat el Barça els últims anys".

Luis Enrique ha felicitat Luis Suárez pel gol i ha insistit que no tenia "dubtes" sobre l'uruguaià i que: "sabíem que tard o d'hora arribaria".

Menció a part, en canvi, per a Leo Messi, que ha fet un 'hat trick' començant a jugar des de la banda dreta. "[Per a Messi] tenim situacions diferents en funció d'on estiguin els espais. El que sí que tenim clar és que volem que Messi participi més en el joc. Alguns cops estarà més per dins o més per fora, però sempre buscant controlar el joc i dominar el partit".

stats