BARÇA
Esports Barça 08/01/2015

Manifest Blaugrana considera que la junta directiva del Barça ha de dimitir en bloc abans del 15 de gener

L'associació creu que fins que no hi hagi una convocatòria formal d'eleccions, el que va fer ahir Bartomeu és "una declaració d'intencions"

Ara
1 min
L'associació 'Manifest blaugrana' s'ha presentat a l'Ateneu Barcelonès / PERE VIRGILI

BarcelonaDesprés que el president del Barça, Josep Maria Bartomeu, anunciés aquest dimecres que convocarà eleccions per aquest 2015, l'associació Manifest Blaugrana ha fet públic un comunicat en què explica que considera que la junta directiva del Barça hauria de dimitir abans de mitjans de gener.

"Des de Manifest Blaugrana considerem que el procedir més democràtic, ètic i correcte respecte als socis i la institució serà la dimissió en bloc de la junta directiva mai més tard del proper 15 de gener de 2015 i la constitució immediata d'una comissió gestora que haurà de dirigir el club fins a les properes eleccions de final de temporada", diu l'associació.

Així, segons Manifest Blaugrana, s'afavoriria el 'fair play' institucional que reclama Bartomeu. "No té sentit dilatar aquest procés, com tampoc el té que la junta directiva actual prengui decisions que comprometin el futur del club com ara emprendre passos o tancar decisions o negociacions respecte al futur patrimonial o immobiliari del club, o respecte als contractes plurianuals de patrocini o de comercialització de drets televisius", afegeixen.

Manifest Blaugrana diu que, sense una convocatòria formal d'eleccions, l'anunci d'aquest dijous de Josep Maria Bartomeu és "una declaració d'intencions".

stats