Lliga de Campions
Esports Barça 23/02/2015

Manuel Pellegrini: "Estem millor que fa un any"

L?entrenador del Manchester City ha analitzat l'eliminatòria contra el Barça

Miquel Agut
2 min
Manuel Pellegrini / AFP PHOTO

ManchesterManuel Pellegrini i Samir Nasri han fet la roda de premsa prèvia al partit de demà. L'entrenador s'ha mostrat ambiciós: "Estem en un bon moment i espero que aconseguim passar tot i que juguem contra un gran equip. Contra el Bayern i al camp de la Roma vam demostrar personalitat a Europa. N'hem après", ha comentat abans d'explicar que enguany ariben en millor moment que ara fa un any: "L'any passat vam jugar més partits al gener que ara i teníem més baixes. Demà trobarem a faltar Touré però Milner està en perfectes condicions", ha explicat.

Parlant de Touré, el xilè ha reconegut que "preferiria jugar amb Touré perquè amb ell som millors però tenim prou bon equip per substituir-lo" i ha situat la clau del partit en la possessió: "El més important que hem de fer és lluitar per la possessió. Necessitem tenir la pilota tant com sigui possible i fer que el Barça jugui a prop de la seva àrea".

Pellegrini, seriós però molt tranquil, també ha mostrat certa prudència: "El més important és guanyar i, si empatem, millor que sigui a zero però no hem de perdre de vista que és un partit de 180 minuts". Poc després, ha elogiat Messi: "És el millor del món però no ens podem centrar només en ell. També hi ha Suárez, Neymar, Iniesta, Xavi...".

Nasri vol fer història a Europa tombant el Barça

El City no té història a Europa i eliminar el Barça podria ser una excel·lent manera de projectar-se. Ho ha dit Samir Nasri: "Hem de crear la nostra pròpia història europea i fer que els fans hi creguin encara més. El partit de demà pot ser una bona opció per crear aquest vincle", ha dit. El Barça és una espina que el francès té clavada: "El Barça és un club molt gran i basen el seu joc en un estil molt marcat. Sempre he perdut contra el Barça a la Champions i espero guanyar-los".

Nasri, que ha comentat que vol guanyar per "mantenir-nos vius a Europa i no per revenja", ha elogiat Messi i Cristiano: "Juguen en una altra galàxia. Per darrere vénen Neymar, Suárez i Kun".

Per últim, també ha qualifcat Xavi i Iniesta "com els millors migcampistes dels últims 6 o 8 anys" i ha reconegut que prefereix Iniesta "perquè pot fer més coses".

stats