BARÇA
Esports Barça 29/01/2014

Marc Ingla demana a Bartomeu que convoqui eleccions

L'exvicepresident del club diu que si Bartomeu guanyés les eleccions "podria liderar còmodament la remodelació del Camp Nou"

Ara
1 min

BarcelonaMarc Ingla, vicepresident del Barça (2003-2008) de la junta de l'expresident Joan Laporta, ha demanat a l'actual president del club blaugrana, Josep Maria Bartomeu, que convoqui eleccions aquest estiu. Ho ha fet a través d'una carta oberta.

"Em permeto animar el president Bartomeu perquè actuï amb la mateixa il·lusió que està mostrant aquests dies, però sobretot li demano que ho faci amb la màxima normalitat democràtica. És a dir, que convoqui eleccions l'estiu del 2014. Seria la seva millor decisió i l'aval com a candidat a liderar una nota etapa del club", assegura Ingla, que afegeix: "A ningú no li agrada que els directius s'aferrin als seus càrrecs. D'aquesta manera, en cas de guanyar les eleccions, aconseguiria la plena legitimitat democràtica per governar durant un mandat sencer i podria liderar còmodament la remodelació del Camp Nou, una decisió de 600 milions d'euros que requereix molta legitimitat i moltes explicacions que resultaran difícilment comprensibles en un entorn institucional convuls socialment i mediàtica. Crec que si el president Bartomeu accedeix a aquesta petició farà un gran favor al club i, de passada, guanyarà molta credibilitat com a candidat de la seva eventual candidatura".

Ingla defineix Bartomeu com "un home intel·ligent i aplicat" i el felicita per haver assumit la "responsabilitat en un moment tan delicat com aquest". Tot i això, l'exvicepresident es pregunta "si aquestes qualitats seran suficients per liderar l'actual i complexa etapa del club".

stats