BARÇA
Esports Barça 18/03/2014

Marc Ingla: "Cal un nou estadi, però també és primordial regenerar el projecte esportiu al voltant de Messi"

L'exvicepresident de màrqueting i mèdia del Barça i candidat a la presidència en les eleccions del 2010 diu que creu que s'ha de votar sí en el referèndum sobre el futur nou estadi

Ara
1 min

BarcelonaMarc Ingla, exvicepresident de màrqueting i mèdia del Barça i candidat a la presidència en les eleccions del 2010, ha escrit una carta oberta en què ha assegurat que creu "que s'ha de votar que sí al referèndum convocat per l'actual junta directiva". "No cal donar-hi gaires voltes! Invertir en l'estadi és positiu per al Futbol Club Barcelona i, a llarg termini, ens farà més forts", ha afegit. "Jo responc amb un sí general, perquè cal avançar", diu Ingla, que tot i això afegeix: "Aquest sí que no és un xec en blanc, sinó que és un sí a ser gestionat amb molt de lideratge i molta prudència, tant per aquesta junta com per les que vinguin després".

"Un nou estadi és un actiu extraordinàriament valuós per al club, no només per la molt millor experiència que podrem tenir els culers i visitants quan anem a l'estadi i al palau, sinó també perquè la imatge del club millorarà de manera espectacular i es convertirà en una nova font d'ingressos absolutament vitals per ser competitius en el futur", comenta Ingla.

Tot i això, l'exvicepresident del club diu que cal deslligar la qüestió de l'estadi del projecte esportiu. "Ja fa ben bé dos estius que s'haurien hagut de fer inversions importants per tal de regenerar el projecte esportiu d'una manera natural, que, en qualsevol cas, i segons el meu parer, ha de passar per construir en els propers anys un equip imbatible al voltant del millor jugador del món. En aquest assumpte no ens podem permetre fer més passos en fals ni enviar missatges equivocats, ni a Messi ni a l'afició", explica Ingla.

stats