BARÇA
Esports Barça 25/03/2014

Martino: "Sempre compleixo el meu contracte"

El tècnic lamenta que al futbol espanyol es parli poc de futbol i molt dels arbitratges

A. Llimós
2 min
El tècnic del Barça, Gerardo 'Tata' Martino, durant la roda de premsa / ANDREU DALMAU / EFE

Sant Joan DespíEl tècnic Gerardo Martino ha admès que les queixes arbitrals després del partit contra el Reial Madrid no són bones per al futbol espanyol. "Em fa molta pena, sí. Pensava que es parlava molt més de futbol, aquí", ha dit. Per mi "és bo el que fem nosaltres", ha sentenciat el tècnic, que inicialment ha defugit parlar de les queixes arbitrals del Reial Madrid. Tot i la immediatesa del partit contra el Celta i la recent victòria contra el Reial Madrid, bona part de l'interès s'ha centrat en el futur de l'entrenador.

"Sóc una persona de paraula i sempre compleixo el meu contracte", ha sentenciat el de Rosario sobre el seu futur: "Totalment cert el que ha dit el president", en referència a les paraules de Josep Maria Bartomeu, que havia assegurat que Martino seguiria la campanya que ve. "Després pot passar com en el cas de Neymar i que demanin el contracte", ha bromejat l'entrenador, ja que existeix una clàusula que permet rescindir el contracte per totes dues bandes. "No tinc res a garantir. Em preocupa molt poc el que passi l'any que ve", ha afegit: "Quina importància té això? Ens estem aturant en una cosa que no té importància, tenim el partit contra l'Atlètic de Madrid i el Reial Madrid", ha dit. El tècnic, quan s'ha insistit sobre si seguirà la campanya que ve, no ha volgut respondre i s'ha limitat a repetir una vegada rere l'altra que ell compleix el seu contracte.

"Aquesta setmana diré a l'entorn que digui una altra cosa", ha bromejat Martino sobre el seu futur, i el fet que fa uns dies TV3 va explicar que el tècnic havia confirmat al seu 'staff' que marxava del Barça aquest estiu.

"Arribar amb bones sensacions a aquestes instàncies, i amb els tres fronts oberts, significa arribar bé", ha explicat el tècnic de cara a aquest tram final de temporada. L'entrenador creu que és bàsic mantenir la regularitat per poder optar a tots els títols. "El desig nostre és sempre rendir a un bon nivell i tenir actuacions sempre semblants a les d'aquesta última setmana", ha confessat. Martino considera que els errors defensius del Barça al Santiago Bernabéu s'han de llegir també en relació amb la qualitat del Reial Madrid. "S'han de revisar les qualitats de l'adversari. En molts casos que nosaltres hem demostrat debilitat, també cal buscar la jerarquia del rival. Quan tens jugadors de la talla de Cristiano Ronaldo, Bale, Di María o Benzema, és molt poderós i és molt difícil jugar 90 minuts sense patir. Hem comès errors, però molts tenen a veure amb les virtuts del rival".

Sobre el Celta, rival el dimecres, el tècnic no té cap dubte que l'equip oferirà un gran rendiment: "Estic segur que tindrem una molt bona actuació, no en dubto". L'entrenador ha explicat que va sortir "alleugerit" del Santiago Bernabéu: "Vaig poder respirar més fondo".

stats