BARÇA
Esports Barça 24/03/2015

Mathieu: "No puc imaginar-me Messi en un altre club que no sigui el Barça, és impossible”

En una entrevista a Ràdio Montecarlo, el defensa francès sobre la possibilitat que un dia Messi deixi el Barça per fitxar pel PSG o algun altre equip

Ara
1 min
Mathieu s'ha exercitat amb els seus companys tot i no tenir l'alta mèdica / FCBARCELONA

BarcelonaJérémy Mathieu ha estat contundent aquest dimarts, en una entrevista a Ràdio Montecarlo: "No puc imaginar-me a Leo Messi en un altre club que no sigui el Barça", ha respost quan li han preguntat per la situació del seu company al Barça i un hipotètic futur al PSG, precisament el rival dels blaugrana en els quarts de final de la Champions League. "És impossible", ha postil·lat l'ex defensa del València.

El defensa francès també s'ha referit a l'eliminatòria contra el conjunt de París, i ha assegurat que el Barça "passarà a semifinals", sempre i quant l'equip afronti el partit "jugant com a la fase de grups" al Camp Nou. "Però per això hem d'estar al 100% perquè no serà fàcil, ells tenen molta qualitat i grans jugadors", ha apuntat.

Sobre la Lliga i els quatre punts d'avantatge respecte del Reial Madrid, ha comentat: "Queden molts partits i punts en joc", i ha destacat que és "un avantatge, tenir el destí a les nostres mans".

stats