Barça
Esports Barça 31/10/2021

Memphis no vol ser només el fitxatge de Koeman

El neerlandès es retroba amb el gol de jugada i té una major implicació, malgrat que el Barça no rutlla

2 min
Memphis Depay

BarcelonaMemphis Depay va ser un dels futbolistes que va tenir un comiat més sentit amb Ronald Koeman, el tècnic que va sempre va apostar per dur-lo al Barça. El neerlandès és un bon futbolista, però si bé a l’Olympique de Lió marcava les diferències, per jugar en un equip com el blaugrana Memphis no pot tenir una actitud d’estrella, sinó que ha de treballar en favor del col·lectiu (i més, en el context actual te l’equip). I, llavors, explotar la seva qualitat. Perquè la té. Ho va ensenyar al principi de la temporada i ho va tornar a demostrar ahir, amb un gran gol i participant molt més en la producció ofensiva, servit una bona assistència a la primera part després d’un gest de qualitat i topant amb el pal quan buscava el segon. 

El Barça no passa per un moment d’alegria ofensiva, però ahir el neerlandès va intentar fer un pas endavant, com volent reivindicar-se i recordant que és ell qui ha fet mèrits per ser al Barça, més enllà que la seva arribada estigués fonamentada en la insistència de Koeman. A Memphis se li va recriminar no perseguir Alaba al clàssic després de perdre la pilota i que l’austríac recorrés mig camp tot sol i fes gol. Una errada que li va pesar al neerlandès, castigat físicament per un inici de curs exigent, però conscient que no pot renunciar al compromís defensiu.

El Kun, amb un episodi de malestar toràcic

Contra l'Alabès, Memphis va ajudar més en defensa i va fer un golàs. No n'hi va haver prou, però el '9' blaugrana s'esforça per trobar el seu propi camí ja sense el seu principal valedor. Dimarts, Memphis serà el principal argument a la davantera contra el Dinamo a l'espera del retorn d'Ansu Fati i de com evolucioni el Kun. L'argentí va haver de ser canviat després de patir un "episodi de malestar toràcic" -algunes informacions parlaven d'una lleu taquicàrdia- i ser traslladat a l'hospital per protocol en aquests casos i per fer-se un estudi cardiològic.

stats