RECULL ARTICLES D'OPINIÓ
Esports Barça 20/02/2015

"Messi és Messi i va per lliure": el recull d'articles d'opinió de la premsa esportiva

Els articles d'opinió d'aquest divendres se centren a analitzar les paraules de Leo Messi i el mercat de fitxatges de l'estiu: haurà de pagar més el Barça per fitxar jugadors que no podran jugar fins al gener?

Ara
3 min
Leo Messi, durant l'acte promocional / ROBERT MARQUARDT / GETTY IMAGES

BarcelonaEls columnistes de la premsa esportiva d'aquest divendres se centren a analitzar les paraules de Leo Messi d'aquest dijous a Barcelona. També parlen sobre el mercat de fitxatges de l'estiu i alguns analistes es pregunten: haurà de pagar més el Barça per fitxar jugadors que no podran jugar fins al gener?

Francesc Aguilar, a 'Mundo Deportivo'

"Mourinho diu elegantment a TV3 que preferiria no creuar-se amb l'equip de Luis Enrique en aquesta Champions, si pogués evitar-ho. Com Manuel Pellegrini, ha perdut els papers a pocs dies de l'encreuament amb el City amb un comportament que l'ha deixat en evidència a ell i el club que li paga".

Miguel Rico, a 'Mundo Deportivo'

"Ens consta que el Barça es mourà per Alves. Això sí, sense pressa i arriscant-se que el futbolista pugui acceptar una oferta d'un altre club. La idea és esperar que passi l'eliminatòria contra el City. Però per liquidar el tema s'ha de prendre una decisió: oferir-li seriosament l'opció de seguir o comunicar-li que no hi haurà oferta".

Luis Racionero, a 'Mundo Deportivo'

[Sobre el gol de Neymar] "Diu l'adagi popular que és inútil fer fora els porcs amb pets. Si al que és una genialitat mai vista li diem mig error, la televisió no li està fent cap favor a l'espectacle. El toc del brasiler va ser d'una subtilesa i d'una dificultat inaudits, per això jo, amb 65 anys veient futbol, aquesta rematada no l'havia vist mai".

Josep Maria Casanovas, a 'Sport'

"Messi és Messi i va per lliure. Així el tracta ara Bartomeu. La seva relació amb Luis Enrique és correcta, tot i que en les seves declaracions mai en parla. Els dos remen en la mateixa direcció, tot i que tinguin visions del futbol diferents. Els dos volen que el Barça guanyi títols i per això són capaços de posar la relació professional per davant de la personal".

Albert Masnou, a 'Sport'

"Douglas no convenç i es contempla una cessió que seria com reconèixer que el seu fitxatge va ser un error. Danilo sí que agrada i el partit que va fer dimecres contra el Porto a la Lliga de Campions és un argument més a favor seu. Destaquen la versatilitat i el seu recorregut, la seva joventut. La sanció de la FIFA farà que el Barça pagui més del que tocaria".

Ernest Folch, a 'Sport'

"Hem entregat els noms dels estadis, el pit de les samarretes i les tardes de diumenge. Hem acceptat que els jugadors es tanquin al seu búnquer i s'oblidin que tot el que són ho deuen a aquells que ignoren des de la seva gàbia de vidre. L'últim que ens queda és la il·lusió que els nostres herois siguin ninots bellugats pels fils d'obscurs interessos mafiosos".

Xavi Torres, a 'L'Esportiu'

[Sobre el mercat de fitxatges i la sanció del Barça] "El Barça no pot fitxar, però la meravellosa comissió de Bartomeu contractarà jugadors 'top'? "Pagant, sant Pere canta! Si el Barça deixa anar la mosca més del que toca, si el jugador i el representant tenen una bonificació, si la xifra final no és la que hauria de ser, aleshores... i tant que podrien venir al Barcelona".

Santiago Segurola, a 'Marca'

"Al futbol espanyol hi ha molts apòstols del 'catenaccio' i 'tentetieso'. Són entrenadors que es guanyen la fama de guanyadors, tot i que el seu recorregut demostri tot el contrari. Perden molt, o perden com els altres. Als seus equips els defineix un futbol avorrit, apreciat per certa crítica que es fascina quan no passa res als partits".

Alfredo Relaño, a 'As'

"Temo que aquella mena d''esperit d'Ermua' que va envair el nostre futbol arran dels horribles successos del Manzanares s'estigui evaporant. [...] Treure l'insult del futbol és un magnífic propòsit que no s'hauria d'abandonar. Es tracta de, entre tots, avorrir els ultres, com va dir Tebas. Però s'està deixant de fer".

Juan B. Martínez, a 'La Vanguardia'

"Sacchi parla amb aires racistes i Capello deixa anar una frase amb connotacions clarament homòfobes. Tot, la mateixa setmana que un grup d'ultres del Chelse no va deixar entrar un home al metro de París per ser negre [...]. És lamentable que homes com Sacchi i Capello no sàpiguen controlar el discurs i es manifestin en aquests termes".

stats