BARÇA
Esports  /  Barça 12/01/2015

Messi: "Em pinten com si dirigís el club, i no és així, jo sóc un jugador més"

El davanter argentí ha sortit al pas dels rumors que apuntaven a una mala relació amb l'entrenador, Luis Enrique. "Això és merda que tiren des de fora"

M.m.
1 min
Leo Messi, a Barça TV

BarcelonaLeo Messi ha sortit al pas dels rumors i informacions que apunten a un distanciament amb l'entrenador i a una hipotètica sortida del Barça a final de temporada. "Em pinten com si dirigís el club, i això no és així. Jo sóc un jugador més", ha comentat a Barça TV després del partit contra l'Atlètic de Madrid.

"He escoltat de tot i no volia sortir a desmentir res perquè s'ha dit que he tingut mala relació amb Guardiola, amb Eto'o, amb Ibrahimovic… i sempre s'ha dit que els he fet fora a tots. Això no és veritat i em sap greu perquè ha sortit de gent d'aquí, gent que vol fer mal al club. No ve de Madrid, com d'altres vegades", ha dit d'entrada Leo Messi.

"Estic cansat per tot això que es diu. Em pinten com si dirigís el club, i això no és així. Jo sóc un jugador més de l'equip i no he exigit res a ningú per quedar-me, principalment perquè tampoc volia anar enlloc. He escoltat coses, com que el meu pare ha parlat amb el Chelsea o el City. Això és mentida i vull aprofitar per dir-ho", ha afegit un futbolista que ha reiterat que: "no tinc mala relació amb Luis Enrique. Això és merda que ens tiren des de fora".

stats