MINI COPA ACB 2011
Esports Barça 13/02/2011

La Penya revalida el títol de la Minicopa davant del Barça (77-84)

L'equip que entrena Joan Rallo s'ha imposat al Regal Barça en un partit molt disputat fins als instants finals. EL Joventut aconsegueix així el quart títol de Minicopa

David Jover
1 min
Guillem Sánchez.

MadridEl planter de la Penya segueix donant els seus fruits. Es tracta d'un equip molt compacte i que tot i algunes individualitats sap jugar molt bé en equip. Liderats per l'aler-pivot Albert Real, autor de 24 punts i 15 rebots (37 de valoració), l'equip verd-i-negre s'ha imposat per segon any consecutiu al Regal Barça i demostra un cop més que l'aposta per la gent de la casa és una realitat.

Durant tot el partit el DKV Joventut ha estat superior, a excepció dels dos primers minuts de partit. La parella Real-Carreras ha donat molta velocitat al joc badaloní i els contracops han estat la millor arma per contrarestar el poder interior del Regal Barça, que aquest matí ha estat inexistent. Una de les anècdotes és que el DKV ha guanyat fent tan sols un 35% en tirs lliures (12/34).

Jonathan Barreiro, jugador del Regal Barça, i que molts consideraven la clau per assolir el títol, ha estat discret i tan sols ha pogut anotar vuit punts amb una sèrie de 3/11 en tirs de camp. El millor blaugrana ha estat el germà petit de Dedovic, Nihad, que ha anotat 17 punts i ha capturat vuit rebots.

El DKV Joventut suma per tant el quart títol i empata al Regal Barça en el palmarès. De les vuit edicions disputades, les vuit s'han quedat a Catalunya, quatre per al Barça i quatre per al Joventut.

stats