Barça
Esports 20/04/2020

Sandro Rosell: "Bartomeu és molt més fort del que la gent es pensa"

L'expresident del Barça diu a 'Mundo Deportivo' que es querellarà contra la jutge Lamela

Ara
2 min
Sandro Rosell, absolt de manera definitiva

BarcelonaEl diari Mundo Deportivo publica aquest diumenge i aquest dilluns una entrevista amb Sandro Rosell, expresident del Barça. "El Barto és molt més fort del que la gent es pensa", diu en referència a Josep Maria Bartomeu. "Que diguin que la nova junta és més rosellista és una falsedat de periodistes poc professionals que desinformen i no contrasten", afegeix.

"Si no hagués sigut president del Barça no hauria anat a la presó, no en tinc cap dubte", avança Rosell, que reconeix que tornaria a fitxar Neymar sense dubtar-ho però "amb un contracte variable a resultats esportius i a resultats socials i de comportament".

Sobre les seves opcions de tornar a ser president del Barça, Rosell assegura que va fer una promesa a la seva mare. "Li vaig prometre a la mare que, mentre ella fos viva, no em presentaria de nou a la presidència del Barça. I espero que la meva mare visqui 150 anys", confessa. A més, l'expresident considera que "s'ha de saber passar pàgina i no eternitzar-se als càrrecs".

De cara a les eleccions del 2021, Rosell assegura que no donarà suport "a qui representi interès mediàtic, econòmic o polític" i avisa que, quan sigui el moment i si els socis volen escoltar-ho, "denunciaré obertament a qui els representi per no votar-lo".

L'entrevista, feta per Cristina Cubero, va acompanyada d'un article d'opinió de Santi Nolla, director del diari. "L'etapa de Rosell com a president del Barcelona és molt més reconeguda ara que quan estava al capdavant del club", assegura.

En la segona part de l'entrevista, publicada aquest dilluns, Rosell parla dels seus dies a la presó. Diu que el primer dia li van donar "quatre preservatius i quatre bosses de vaselina" i que allò el va "preocupar una mica" i que el pitjor dia era "tots els dies que l'advocat venia a dir-nos que ens havien denegat la llibertat condicional... va venir 13 cops".

L'expresident del Barça diu que es querellarà contra la jutge Lamela. "Tant els meus advocats, com jo mateix, com algun magistrat al qual hem consultat, no tenim cap dubte que la magistrada Lamela va prevaricar. No ho sé, desconeixem el motiu pel qual ho va fer, com tampoc hi ha dubte que la senyora Lamela no va poder prevaricar sola. En aquesta prevaricació va tenir una inductora imprescindible que va ser la fiscal. Per aquest motiu, de moment, he interposat una querella contra la jutge Lamela, per depurar les seves responsabilitats i intentar arribar fins al fons d'aquest escàndol judicial. Encara que soc conscient que alguns dels seus companys jutges van intentar protegir-la i que no serà fàcil saber la veritat. Els jutges són molt corporativistes i es protegeixen entre ells, i més tenint en compte que ara ella és jutge del Tribunal Suprem", ha explicat Rosell.

I sobre aquest tema, afegeix: "Totes dues, tant la magistrada com la fiscal inductora de la prevaricació, van ser sorprenentment ascendides després de la instrucció del meu cas i van sortir de l'Audiència Nacional. Els assumptes catalans que van correspondre a la magistrada Lamela li han portat un bon rèdit i l'han situat al capdamunt de la magistratura".

stats