Futbol
Esports Barça 08/03/2013

Neymar: "Dani Alves m'està animant perquè me'n vagi amb ell"

El davanter brasiler, en una entrevista a la Cope, manté la incògnita sobre si fitxarà pel Barça i sobre quan farà el salt a Europa, si aquest 2013 o el 2014

Ara
1 min
PROJECTE DE FUTUR  Neymar, davanter brasiler, durant un entrenament  amb el Santos d'aquesta temporada.

BarcelonaL'astre brasiler ha concedir aquest dijous una entrevista en exclusiva al programa de la Cope 'El Partido de les 12', en què ha explicat que Europa segueix sent el seu somni: "Sí, és un somni i ho continua sent... No sé si és a prop o no. El quan, el decidiré jo. No es preocupin, que l'hi comunicaré a tots vostès... [als periodistes]".

Malgrat això, Neymar encara no es decanta pel Madrid o pel Barça: "No tinc cap preferència per escollir l'un o l'altre. Són dos grans clubs, respectats per tots, i cada un té la seva història, té els seus jugadors meravellosos... En els últims anys, el Barça ve espantant a tothom pel seu futbol. És un dels millors equips que hi ha al món", ha dit.

Ara, admet que Dani Alves és el seu principal motivador perquè fitxi pel club blaugrana: "Ell m'està animant molt per anar-me'n amb ell... (riu). Em parla de la Lliga, de l'experiència també, ell sempre ha sigut molt amic meu".

Tot i que molts asseguren que Neymar no es mouria del Brasil fins passat el Mundial de 2014, Neymar manté la incògnita: "En el moment en què decideixi anar-me'n ho faré. No és qüestió d'una altra persona, és el meu moment, si he de marxar ja, me n'aniré. Si és d'aquí cinc anys, marxaré d'aquí a cinc anys".

stats