BARÇA
Esports  /  Barça 12/02/2016

De l'estirabot de Gaspart a la indiferència de Zidane per la seu de la final de Copa

L'entrenador del Madrid és l'últim a pronunciar-se per la seu de la final, i assegura que a títol personal li és "igual" que el partit entre Barça i Sevilla es jugui al Bernabéu

Martí Molina
2 min
Zinedine Zidane, entrenador del Reial Madrid / JUAN CARLOS HIDALGO / EFE

BarcelonaOn s'ha de jugar la final de Copa? El debat ja és sobre la taula, un cop Barça i Sevilla s'han confirmat aquesta setmana com a finalistes. I, amb el debat, arriben les opinions de totes bandes. Des del costat blaugrana els agradaria que la final fos al Bernabéu. Des del sevillista, volen que sigui a l'estadi més gran possible però exceptuant el Camp Nou. I des del costat madridista hi ha reticències al fet que es jugui al seu camp.

Zidane, però, ha tirat aigua al vi amb el seu comentari a la roda de premsa d'aquest divendres, prèvia al Madrid-Athletic de Lliga. L'entrenador del Reial Madrid ha trobat "comprensible" que als seguidors blancs no els agradi la idea que el Barça jugui la final al Bernabéu. Ell, però, ha assegurat que a títol personal li és indiferent. "Vaja, quina pregunta! A mi m'és igual", ha respost a un dels periodistes.

La resposta de Zidane arriba l'endemà de l'estirabot de l'expresident del Barça Joan Gaspart, que va reptar l'actual president del Madrid a dir públicament que no vol cedir el seu camp per a la Copa del monarca. "Florentino, si realment no vols que el Barça jugui al Bernabéu, digues-ho públicament. Tingues nassos per fer-ho".

A Sevilla, qui s'ha pronunciat amb més contundència ha estat Unai Emery, l'entrenador dels andalusos, que no vol de cap de les maneres viatjar fins a Barcelona. "Espero que la final no sigui com l'any passat al Camp Nou. Prefereixo jugar abans a la Xina que allà. Espero que no caiguem en aquesta injustícia perquè seria donar-li encara més avantatge al Barça. Seria com donar-li un segon Messi".

Des del Barça no s'ha fet cap pronunciament oficial sobre la seu, i l'única veu autoritzada ha arribat de la mà de Carles Vilarrubí, vicepresident, que ha fet una única declaració d'intencions sense citar cap estadi. "Volem que sigui el més gran possible, que sigui còmode per a les dues aficions i amb una gespa en condicions".

La Federació Espanyola es renta les mans sobre l'escenari de la seu i únicament diu que es pactarà entre els clubs però sense forçar-los. Dit amb altres paraules, que si el Madrid no vol cedir el Bernabéu no hi insistiran. La decisió s'ha de prendre a mitjans de març o a principis d'abril, com a molt tard.

stats