Barça
Esports Barça 17/03/2012

Guardiola: "Oblideu-vos d'aquesta Lliga, no la guanyarem"

L'entrenador del Barça ha elogiat "el bon partit" del seu equip, sobretot al primer temps, i diu que, davant un gran Sevilla, "té molt valor aquesta victòria". Malgrat els tres punts, que posen pressió al Madrid, insisteix que la Lliga "no serà possible"

Natalia Arroyo
1 min
Pep Guardiola, a Sevilla

BarcelonaPep Guardiola ha destacat el "bon partit" del seu equip davant un "gran Sevilla" i recorda que, malgrat el triomf, no hi haurà temps de retallar els punts al Madrid. "Ens hauria agradat competir aquesta Lliga fins al final. Ja sabeu què n'opino. Oblideu-vos d'aquesta Lliga, no la guanyarem", ha afirmat.

Tot i així, ha tornat a recordar que l'equip no regalarà cap partit de Lliga pensant en la Champions. "Aquest equip sempre ha competit fins al final. Aquest cop ho tornarem a fer".

"No crec que en un partit et puguis dosificar –ha explicat–. No hem sentenciat amb les ocasions que hem tingut, Palop ha fent un gran partit, aturant quatre ocasions a l'àrea petita. El partit ha estat obert fins al final. En línies generals hem fet un bon partit, sobretot al primer temps. El Sevilla és un dels grans i té molt de mèrit aquesta victòria".

El tècnic ha lamentat que l'equip no hagi sentenciat el partit abans. "Hem d'intentar matar els partits abans", ha afirmat. De tota manera, ha aplaudit que l'equip, després d'una setmana sencera d'entrenament, "ha sortit molt endollat".

La roda de premsa ha acabat amb un record a Estanislau Basora, extrem del Barça de les Cinc Copes: "Era un jugador d'aquell mític equip que jo no vaig tenir la sort de veure. Era un extrem pur. Envio el meu condol. Dimarts li podrem retre un homenatge més que merescut".

stats