Barça
Esports Barça 02/05/2011

Guardiola: "En aquesta casa des de petits eduquem amb uns valors, i Mourinho va estar aquí i ho sap"

El tècnic del Barça ha mirat de no fer sang amb el cas de la denúncia del madrid, i ha explicat que han d'estar preparats per demà: "Serà un partit molt dur i hi haurà moments de viurem amb molta angoixa però sé que la gent ens ajudarà"

Albert Solé
2 min
Pep Guardiola, abans del Barça-Madrid de Champions

BarcelonaPep Guardiola ha intentar no burxar massa en el fet que la UEFA no hagi donat la raó amb Madrid amb les seva denúncia, però ha sigut ferm en les seves declaracions: "Poden denunciar i apel·lar el que vulguin però no són ells qui pot jugar o no, si no la UEFA, i si no estan d'acord amb la resolució, que recorrin, els seus serveis jurídics són prou forts", i tot seguit ha afirmat: "Quan denuncia és perquè creu que té la raó, però això no vol dir que sigui real el que denuncia, i és un organisme superior qui decideix, i han dit que no procedeix; ells pensen que som antiesportius i jo penso en tot el contrari". Per tancar aquest tema, tot i les nombroses preguntes, Guardiola li ha tornat a recordar a Mourinho el seu passat blaugrana: "En aquesta casa des de petits eduquem amb uns valors, i d'aquests demà n'hi haurà 14 a l'equip, i Mourinho ha estat quatre anys aquí i ho sap".

Respecte a com s'espera que sigui el partit de demà: "Hem d'atacar però amb molt de seny, igual que la gent que vindrà animar amb seny també, demostrarem con som aquí, però si juguem especulant amb el 0-2 no tenim res a fer". I ha tornat a recitar els punts forts del Reial Madrid: "Demà el Madrid farà el partit de la seva vida per arribar a al final, perquè arguments en tenen de sobres i complicar-nos al vida. El 5-0 és l'excepció de l'excepció, aquests tres clàssics han sigut molt igualats". Pel que fa al debat sobre el tipus de joc defensiu dels blancs, Guardiola ha tornat a ser molt respectuós: "Es pot guanyar tal com va jugar el Madrid al Bernabéu, el Madrid va fer molt bé les coses si la seva idea era esperar-nos i buscar-nos l'espai a l'esquena". I va concloure: "Hem de saber contra qui juguem i portar el partit al nostre terreny, que la pilota voli, amb poques conduccions, i que llavors els bons resolguin".

stats