FUTBOL
Esports Barça 18/12/2013

El president del Getafe, sobre el Barça: "Els veig distrets amb el tema de la independència"

Ángel Torres espera aconseguir un bon resultat aquest diumenge davant del Barça

Efe
1 min

GetafeÁngel Torres, president del Getafe, ha afirmat aquest dimecres que veu el Barça, el seu pròxim rival a la Lliga, distret "amb la independència" i ha destacat que espera aconseguir un bon resultat aquest diumenge davant de l'equip blaugrana perquè "és un bon moment".

El màxim mandatari del conjunt madrileny s'ha mostrat esperançat i creu que el Getafe pot aconseguir un bon resultat davant dels de Gerardo 'Tata' Martino aquest diumenge. "Els veig distrets amb el tema de la independència. A veure si ho aprofitem. És un bon moment. Ells tenen marge, cal reconèixer-ho. Tenen una gran plantilla, nosaltres tant diumenge com a la Copa haurem de jugar al 150 per cent. Ho intentarem, el 2007 ho vam aconseguir", ha dit després de visitar els nens de l'Hospital de Getafe.

Torres ha valorat la coincidència d'enfrontar-se tres vegades al Barça en menys de 25 dies (els dos partits de vuitens de la Copa del Rei més el partit de Lliga). Pel president del Getafe, això "va bé per a un equip modest", i ha destacat que quan toca un "gran" a la Copa després s'ajunta amb la Lliga. "Ara jugarem partits atractius i la premsa es fixarà una mica més en el Getafe", ha apuntat.

Qüestionat per si l'absència de Messi i de Neymar pot donar més opcions al Getafe, ha deixat clar que si l'argentí i el brasiler no hi són altres jugadors seran perillosos. "Tenen un equipàs. Messi és el millor del món i Neymar està bé ara", ha comentat.

stats