BARÇA
Esports Barça 01/10/2019

"La pretemporada no va ser fàcil. Vam viatjar molt i això costa": Lenglet, al 'Tu diràs', en 10 frases

El defensa francès, que es perdrà el partit contra el Sevilla per sanció, valora el moment de l'equip

Ara
2 min
Clément Lenglet, durant l'entrevista al 'Tu diràs' de RAC1

BarcelonaClément Lenglet ha assegurat en una entrevista al programa 'Tu diràs' de RAC1 que la pretemporada, amb gires pels Estats Units i el Japó, no els ha ajudat i els està passant factura. En la mateixa línia que Piqué, el francès diu que cal solucionar-ho sobre el terreny de joc. Aquesta és una de les deu frases més destacades de l'entrevista al defensa:

  1. "La pretemporada no va ser fàcil. Vam viatjar molt, al Japó i els Estats Units, i això costa molt... Pot ser que això no ens hagi ajudat, però ara s'han de solucionar les coses sobre el camp"
  2. "La Champions sempre és una bona prova. I més amb l'Inter, que està fent una temporada molt bona fins ara"
  3. "Vaig firmar pel Barça per guanyar títols i la Champions és segurament un dels millors que es poden guanyar en una carrera futbolística. Cerc que tenim plantilla per lluitar per guanyar-la"
  4. "Mai em sento imprescindible. Quasi ningú és fix, s'ha de treballar per ser al camp"
  5. "Les grogues a Getafe van ser justes... En la segona no vull fer mal, però l'àrbitre me l'ensenya"
  6. "Estic content per la victòria a Getafe, era important"
  7. "Ansu Fati pot quedar-se al primer equip, té qualitat. Però després s'han d'escollir els moments oportuns per fer les coses i s'ha de viure bé. Crec que està ben envoltat i té una família que el cuida"
  8. "Griezmann s'adaptarà al Barça, pel seu talent i la seva qualitat. S'ha d'adaptar al joc, a una nova casa..., són moltes coses a les quals no està acostumat perquè no ha estat en gaires clubs. Es va equivocar amb 'La decisión', però ara hem de fixar-nos en el present"
  9. "Dembélé estava molt enfadat i decebut per la nova lesió. Ha fet una molt bona pretemporada, estava preparat per donar una altra versió seva i s'ha tornat a lesionar. Mereix jugar amb continuïtat al Barça"
  10. "Fa molt temps que Todibo és amb nosaltres. Té qualitat i força. Ara té un partit per demostrar el que val"
stats