SEGONA DIVISIÓ
Esports Barça 10/05/2013

El Barça B visita el líder, l'Elx

El filial blaugrana, equip més golejador de la categoria (73), s'enfronta aquest divendres al vespre (21h/Marca TV) al que menys en rep (22)

Ara
2 min
El Sabadell salva un punt a l'últim segon

BarcelonaEl Barça B visita aquest divendres al vespre (21h/MarcaTV) l'Elx, en un partit en què el filial blaugrana ja no es juga res però intentarà demostrar al camp del líder el potencial que té. En canvi, els alacantins volen aconseguir una victòria que, en cas que el Girona perdi dissabte contra el Xerez, o bé l'Alcorcon no guanyi diumenge contra el Vila-real, certificaria el seu ascens a Primera Divisió.

Els d'Eusebio Sacristan, que es caracteritzen per practicar un joc alegre i ofensiu, s'enfronten a un equip que encaixa molt pocs gols i que al davant és molt efectiu. Bona prova de la diferència en la concepció futbolística de tots dos conjunts són les seves estadístiques: el filial blaugrana és l'equip que més gols marca de la categoria (73), però també el més en rep (63); mentre que l'Elx és el que menys gols encaixa (22) i en l'aspecte ofensiu és dels que menys marca dels equips de la part alta de la classificació (48).

Per aquest partit, Eusebio tindrà les baixes d'Oier Olázabl, amb una sobrecàrrega a l'adductor de la cama dreta, de Cristian Lobato, que pateix molèsties al tendó rotulià, i de Luis Alberto, que té molèsties al bíceps femoral.

Al davant tindran un Elx que buscarà una victòria que podria certificar el seus ascens a Primera Divisió. Els alacantins han completat una temporada extraordinària i des de fa temps són conscients que estan molt a prop de tornar a jugar, 25 anys després, a la màxima categoria. Aquest cap de setmana, aquesta il·lusió pot fer-se realitat. El tècnic, Fran Escribà, tindrà tota la plantilla a la seva disposició, fet que no es produïa des de feia moltes jornades.

D'aquesta manera, el filial blaugrana inicia aquest divendres contra l'Elx un tram final de lliga en què es podria convertir en el jutge de l'ascens, ja que jugarà contra els quatre primers classificats en les cinc jornades que queden: Elx, Alcorcon, Girona i Vila-real, per aquest ordre. Finalment, l'últim partit el disputarà contra el cuer, el Xerez.

Alineacions probables

Elx:Manu Herrera, Damián Suárez, Etxeita, Pelegrin, Edu Albacar, Xumetra, Rivera, Mantecón o Generelo, Fidel, Carles Gil i Coro.

Barça B:Masip; Balliu, Lombán, Edgar Ié, Muniesa; Ilie, Rafinha, Espinosa; Kiko Femenía, Deulofeu y Araujo.

Àrbitre: Sánchez Martínez (col·legi murcià)

Estadi: Martínez Valero

Hora: 21h / Marca TV

stats