Classificació Mundial 2014
Esports Barça 22/03/2013

Argentina s'enfronta a Veneçuela amb l'objectiu d'aconseguir una victòria que l'apropi encara més al Mundial 2014

Messi, capità de la selecció, va dir ahir dijous en roda de premsa que no serà fàcil guanyar ja que davant tindran "un bon equip, ordenat, i que pot jugar al contracop ja que compte amb jugadors ràpids que ho fan molt bé"

Efe
2 min

Buenos AiresArgentina i Veneçuela s'enfronten la nit de divendres a dissabte a la 1 de la matinada (hora catalana) a l'estadi Monumental, de River Plate. Argentina buscarà una victòria que l'apropi encara més al Mundial 2014, mentre que Veneçuela confia en guanyar per tal de mantenir les seves opcions com a, en el partit de les eliminatòries sud-americanes que es disputarà aquest divendres a Buenos Aires.

Veneçuela és l'única que va derrotar a l'albiceleste en l'actual torneig classificatori, per 1-0 en el partit d'anada, i de moment ocupa la quarta posició, amb la mateixa quantitat de punts que Uruguai i Xile però amb millor diferència de gols, en les eliminatòries sud-americanes per anar a Brasil.

Argentina, que lidera la classificació en solitari, compta amb els màxims golejadors de la competició, Messi i Higuaín, però afrontarà aquest partit amb dos baixes importants en el seu joc ofensiu.

Ángel Di María, sancionat, i el punta Sergio Agüero, lesionat, obliguen a Sabella, seleccionador argentí, a alinear a altres futbolistes sense canviar l'esquema tàctic, ja que, segons les seves pròpies paraules, Lavezzi jugarà en el lloc del 'Kun' i té vàries opcions en l'altre posició.

"Guanyar a casa és importantíssim, davant qualsevol rival", va afirmar Messi, qui va dir que si aconsegueixen guanyar a Veneçuela a Buenos Aires i dimarts a Bolívia, la classificació estarà més a prop.

El crac blaugrana va assegurar que els veneçolans seran un rival molt dur, i és que segons Messi la selecció veneçolana "té un bon equip, ordenat, i que pot jugar al contracop ja que compte amb jugadors ràpids que ho fan molt bé".

Veneçuela, però, tindrà dues baixes importants per al partit contra Argentina, ja que tant el central de l'Athletic de Bilbao, Amorebieta, com el jugador del Twente, Roberto Rosers, estan lesionats.

El davanter Salomón Rondón, del Rubin Kazan, va comentar ahir dijous que han "vingut a Argentina amb molta il·lusió, amb bones sensacions".

Alineacions probables

Argentina: Sergio Romero; Pablo Zabaleta, Federico Fernández, Ezequiel Garay, Marcos Rojo; Fernando Gago, Javier Mascherano, Walter Montillo; Lionel Messi, Gonzalo Higuaín i Ezequiel Lavezzi.

Veneçuela: Daniel Hernández; Alexander González, Oswaldo Vizcarrondo, Andrés Túñez, Gabriel Cichero; César González, Tomás Rincón, Franklin Lucena, Juan Arango; Josef Martínez i Salomón Rondón.

Arbitro: Víctor Carrillo (PER).

Estadi: Antonio Liberti 'Monumental', del club River Plate.

Hora: 21.00 hora local (la nit de divendres a dissabte a la 1 de la matinada, hora catalana)

stats