Esports Barça 07/01/2013

El programa '60 minuts' de la CBS dedica un reportatge al millor club de futbol del món, el Barça

Destaca la Masia com la font principal de jugadors del primer equip, i que el club pertany a un país, Catalunya, que es vol separar d'Espanya

Ara
1 min

BarcelonaLa cadena nordamericana CBS ha dedicat aquesta nit un dels seus reportatges del prestigiós programa '60 minuts' al Barça, a qui qualifica com el "el millor club de futbol del món".

El presentador visita la Masia i destaca que més de la meitat dels futbolistes del primer equip s'han format aquí, després de ser captats pel seu talent abans dels 17 anys.

Expliquen que el millor jugador del Barça també és el millor del món, i que el juc que fa l'equip sembla "ballet, poesia en moviment". En aquest sentit, el periodista John Carling afirma que el futbol que fa el Barça acabarà als Museus d'art.

També parla de la relació del Barça i Catalunya: "El Barça pertany a un país que es diu Catalunya i que es vol separar d'Espanya, i el jugadors són els seus soldats".

El presentador entrevista a Messi, Cesc, Piqué i Sandro Rosell, i al president li pregunta que parla d'un país, Catalunya, que no és a l'ONU: "Encara no, qui sap", respon Rosell.

stats