BARÇA
Esports Barça 12/05/2011

Relaño: “Avui no toca parlar de 'villarato', sinó de la categoria superlativa del Barça”

El director del diari 'As' lloa aquest dijous “l'estil” i “l'estranya regularitat en l'excel·lència” de l'equip blaugrana i el futbol “bell i intel·ligent” dels de Guardiola

Redacció
1 min

Barcelona“Gran campió”. Amb aquestes dues paraules defineix el director del diari As, Alfredo Relaño, la trajectòria del FC Barcelona en la Lliga que els blaugranes van acabar de sentenciar aquest dimecres. “Avui no toca parlar de 'villarato', sinó de la categoria superlativa d'aquest equip, que mostra estil i una estranya regularitat en l'excel·lència”, diu Relaño a la seva columna diària. El doctor Frankenstein, doncs, renega del seu monstre.

“He vist molts bons equips a la meva vida, però cap d'ells capaç de fer trenta i fins a quaranta partits excel·lents un any rere un altre, i així fins a tres anys seguits”, admet Relaño, que lloa el “futbol bell, intel·ligent, en què la traça prima sobre la força” practicat per l'equip de Guardiola. El director del diari As també reconeix que Messi és el millor jugador, però alerta que “el Madrid no es rendeix”. “La batalla continua”, rebla Relaño.

Contraprogramació

El dia que el Barça es proclamava campió de Lliga, el Madrid tenia programada una visita a les institucions madrilenyes per oferir la Copa del Rei que van aconseguir fa 20 dies. As segueix el joc al club blanc a la portada, però reconeix que es tracta de “contraprogramació” a la Lliga del Barça. Relaño també esmenta un “visible aire de contraprogramació” en els actes madridistes.

stats