Barça

Josep Maria Bartomeu: "Les expectatives del Barça segueixen sent altíssimes"

El president del Barça ha coincidit amb Joan Laporta a la festa pel 35è aniversari del diari 'Sport'

Josep Maria Bartomeu i Joan Laporta han coincidit aquest dijous a la festa pel 35è aniversari del diari 'Sport'. "Les expectatives segueixen sent altíssimes", ha dit el president del Barça.

Els vicepresidents Jordi Cardoner i Jordi Mestre, els directius Silvio Elias i Pau Vilanova i el director de relacions institucionals esportives, Albert Soler tampoc s'han perdut l'acte. El director esportiu Andoni Zubizarreta i el seu adjunt, Carles Puyol, hi han estat presents també en qualitat d’antics capitans del primer equip, i tampoc hi ha faltat el tècnic del Barça B, Eusebio Sacristán. Pel que fa a les seccions, hi eren l’entrenador de l’handbol, Xavier Pascual; l’entrenador de l’hoquei patins, Ricard Muñoz; el capità Aitor Egurrola; el coordinador i entrenador de l’equip femení, Xavier Llorens, i la capitana Marta Unzué. A més, també hi havia l’ex president del Club Joan Laporta i diversos ex esportistes de les seccions del Barça, com Andréi Xepkin, Enric Masip o José Antonio Montero, entre d’altres.

Altres personalitats com Joan Collet (president de l'Espanyol) també han participat a la gala, que s'ha celebrat a l'Antiga Fàbrica Damm de Barcelona.