BARÇA
Esports Barça 17/11/2012

Tito Vilanova: "Messi és molt bo, però ell sol no guanya els partits. Necessita l'equip"

Sobre el canvi de Puyol, el tècnic blaugrana ha comentat que l'ha substituït per precaució, per evitar ensurts

Ara
2 min
El tècnic del Barça, Tito Vilanova, durant el partit contra el Saragossa

BarcelonaL'entrenador del Barça, Tito Vilanova, ha parlat en roda de premsa després del triomf de l'equip blaugrana contra el Saragossa. "Vull recalcar l'esforç dels jugadors després d'un partit on veníem del Virus FIFA. El Saragossa ha empatat en una jugada semblant a la del camp del Deportivo. El Saragossa volia jugar a futbol, això ens va bé a nosaltres", ha comentat sobre el partit el tècnic blaugrana.

Malgrat que Leo Messi ha fet dos gols i ha donat el tercer, l'entrenador assegura que només l'argentí no guanya els partits. "Messi és molt bo, però ell sol no guanya els partits. Necessita l'equip. Hem de tenir també gent que crei el joc, que li faci arribar la pilota... amb un sol jugador no es guanyen els partits, tots són importants".

Preguntat sobre el canvi de Puyol, Vilanova ha dit: "Jordi Alba s'ha acostat a banda dient que el Puyi estava bé però que estava bé tenir algú altre escalfant per si feia falta. El ritme al que ha jugat era ja més que suficient. Però amb les lesions que hem tingut en defensa, he decidit canviar-lo per evitar ensurts". I és que per a Vilanova és molt important evitar més lesions dels jugadors de la defensa: "Tenint Puyol i Piqué podem donar descans a Mascherano... això fa que cap jugador hagi de jugar tres partits seguits".

De Piqué, que també va entrant mica en mica a l'onze després de la lesió, Vilanova ha puntualitzat: "Piqué està fent ara la seva pretemporada, un jugador no es posa en forma en tres dies...". Sobre els problemes en defensa i el fet de rebre més gols del que esperaven, l'entrenador blaugrana ha comentat: "Jugadors com Abidal o Keita ens donaven més seguretat en la defensa de la pilota aturada, en aquest tema anem més justos".

stats