FUTBOL
Esports 08/11/2018

Rubiales demana a Barça i Girona que "s'adonin" que no poden jugar a Miami

El president de la Federació creu que no hi ha arguments de pes per traslladar el partit als EUA

Ara
1 min
Luis Rubiales, president de la Federació Espanyola de Futbol

BarcelonaEl president de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF), Luis Rubiales, ha tornat a tancar la porta a la possibilitat que el Girona-Barça es disputi a Miami i ha demanat que tant els dos clubs com la Lliga "s'adonin" que no tenen suport de cap de les institucions que han de validar la proposta.

Rubiales ha dit que "és el moment de no anar més enllà" amb aquest partit, en declaracions fetes després d'assistir per primera vegada a l'assemblea de clubs. "És moment perquè els clubs vegin que cap de les institucions que ha de donar l'OK ho ha fet. Espero que els clubs sàpiguen adonar-se'n a temps".

Rubiales ha insistit que "un partit amb una seu local no es pot treure del país" i ha comentat: "Si hi hagués hagut arguments, que vam demanar a La Lliga que ens convencés, hauríem valorat la possibilitat".

D'altra banda, el president de la RFEF ha admès haver rebutjat "una oferta milionària de la mateixa empresa per portar la Supercopa a Miami", tot i que ha deixat oberta la possibilitat que s'hi disputi la pròxima edició, novament, sempre que es jugui a partit únic.

"Hi ha hagut un canvi de reglament que permet que la final sigui a doble partit o a partit únic. Si és a doble partit seria impossible. I si és a partit únic i es donen les circumstàncies, ho estudiaríem", comenta Rubiales, en referència a l'acord previ dels clubs participants a la competició.

stats