Barça
Esports  /  Barça 08/10/2013

Sandro Rosell: "No em consta que tingui cap procediment obert al Brasil"

El president del Barça ha parlat a 'El Larguero' (Cadena SER) de la notícia avançada per l'ARA

à. G.
3 min

BarcelonaSandro Rosell, president del Barça, ha sigut entrevistat a 'El Larguero' (Cadena SER) per José Ramón de la Morena, on ha parlat de la notícia avançada per l'ARA. "No em consta que tingui cap procediment obert al Brasil. Una empresa tenia una falta administrativa que va derivar en un procés civil, que vaig guanyar perquè tan sols faltava un paper i ja està tancat. Hi ha un polític al darrera que vol fer-se publicitat i vol reobrir el procés. És un tema legal, una xorrada. Hi ha gent que ho aprofita per intentar fer mal", ha dit. "Ningú m'ha citat i el meu advocat no m'ha dit que el jutge ho passi a un procés penal. Per la falta d'un paper no es pot processar ningú", ha afegit en ser preguntat pel periodista Edu Polo. "Si vostè em paga un bitllet d'avió, estic encantat d'anar al Brasil", ha dit.

Catalunya

"Jo no sóc polític i de política no parlo, però la situació de Catalunya no és còmoda. Quan viatgem, ho patim. No a tot arreu se'ns rep igual. Nosaltres som un club de futbol català i catalanista. De moment, no m'imagino el Barça en una altra lliga que l'espanyola", ha assegurat.

"Ni nosaltres som tan dolents ni els altres ens volem tan poc, però crec que algú no està ajudant a crear un clima de convivència", ha explicat. "Si ens coneguessin més, ens aplaudirien a tots es camps, com passa amb Andrés Iniesta", ha afegit.

"Ser president és més o menys com m'ho imaginava, però la realitat sempre supera les previsions. Tinc els mateixos amics que tenia. Laporta no era el meu amic i Guardiola continua sent un conegut amb el qual intercanvio SMSs", ha dit."Florentino Pérez era molt conegut meu, però la paraula amic no la utilitzo tan fàcil", ha assegurat.

"El distanciament amb Cruyff potser ve de la meva època de vicepresident, quan ell va aconsellar anar a per Albelda, Aimar i Ayala i nosaltres vam portar a Ronaldinho, Deco... Aquí va començar la tensió", ha confessat Sandro Rosell, que ha recordat que el deute amb la seva fundació ja està pagat.

Valdés, Casillas i Courtois

"Intentarem que Víctor Valdés es quedi al Barça, tot i que sé que és difícil", ha explicat el president. "Iker Casillas és un jugador emblema del Reial Madrid, té el salari alt i crec que no anirem a fitxar-lo", ha opinat. "Courtois és un porter que m'agrada molt, un dia me'l vaig trobar a un restaurant de Madrid", ha dit.

"M'han vigilat. No he passat por, però si m'ha provocat una tensió familiar. Espero que algun dia deixin de posar-me detectius", ha assegurat.

"No odio a ningú", ha explicat Sandro Rosell en referència a la seva relació amb Joan Laporta. "Es disfruta veient l'equip, però al càrrec no tant. És un honor irrepetible, però no tot són flors", ha afegit.

Tito Vilanova

"Si Tito Vilanova es recupera, tornarà al Barça, segur", ha dit. "Tinc molta estima tant per Tito Vilanova com per Pe Guardiola, a qui algú va voler intoxicar", ha afegit.

"Vaig conèixer Gerardo Martino fa 12 anys i em va cridar l'atenció", ha assegurat. "Vam pensar en ell quan Tito Vilanova va viatjar a Nova York per primera vegada. Vaig aconseguir el seu telèfon a través del president del Paraguai. Es va sorprendre", ha dit. "Gerardo Martino és sensacional, és una persona honesta i treballadora que es fa voler. Els jugadors l'han acceptat molt bé per la seva forma de liderar", ha explicat.

Segons Sandro Rosell, "no hi ha cap pacte amb el Reial Madrid". "Quan un entrenador ataca, ha de respondre l'entrenador, no el president. El que no pot ser és saltar-se l'ordre establert", ha dit en referència als atacs que el Barça va patir de José Mourinho.

"El fitxatge de Neymar va ser possible perquè ell volia jugar al Barça i compartir equip amb Leo Messi", ha assegurat. "Neymar no és el segon jugador més ben pagat de la plantilla", ha aclarit el president, que ha dit que espera que Andrés Iniesta acabi la seva carrera al Barça.

Estatuts

"Els estatuts sempre s'han aprovat en assemblea i per això no fem un referèndum. L'estadística diu que els socis compromissaris són representatius dels socis, amb un marge d'error d'un 5%", ha explicat, responent una pregunta de Ramon Besa ('El País'). "Aquests estatuts milloren la representativitat dels socis", ha afegit.

Respecte a la publicitat de Qatar, el president del Barça ha recordat "estem en un món global, que no és perfecte, però nosaltres no podem intercedir en les polítiques d'altres països. No sé si renovarem el contracte amb Qatar".

stats