Barça
Esports Barça 26/02/2013

Sandro Rosell: "L'estadística amb Undiano és com va dir Roura, no m'estranya que ho digués"

El president del Barça també ha dit que el penal de Piqué a Cristiano ha sigut molt clar: "Claríssim, tan clar com altres que no ha xiulat, però és així"

A.s.
1 min
El Barça estudia jugar un amistós de pretemporada a Israel El TAS rectifica i el Katiuxa de Purito tindrà llicència World Tour

BarcelonaEl president del Barça, Sandro Rosell, ha parlat al final del partit i ha donat suport a Jordi Roura per haver dit que els percentatges del seu equip quan l'àrbitre era Undiano Mallenco, baixaven notablement: "L'estadística amb aquest àrbitre és així, i per això no m'estranya que Roura ho digués. Jo no parlo dels àrbitres, però això són estadístiques", ha dit Rosell.

També li han preguntat llavors si l'àrbitre havia fet un bon partit, i el president blaugrana no ha respost directament, però sí que ha reconegut que el penal de Piqué a Cristiano era molt clar: "Claríssim, tan clar com altres que no ha xiulat, però és així".

Sandro Rosell també ha comentat que després de l'eliminació han de girar full "i pensar en les altres competicions, més importants que la Copa, Lliga i la Champions". El president blaugrana no ha retret res als seus jugadors tot i la derrota, i ha admèsr: "Nosaltres hem de seguir jugant de la nostra manera, que és el que li agrada al nostre soci i el que aquí s'ensenya".

"Jo no parlaria d'una davallada de joc, portem 5 anys a un altíssim nivell, però la memòria és curta. No ens agrada perdre amb ningú, i menys amb el Madrid, però ho hem d'acceptar", ha conclòs.

stats