BARÇA
Esports 07/06/2015

Set detinguts per incidents lleus en la celebració del triomf del Barça

Els Mossos d'Esquadra informen que les detencions han estat per incidents d'escassa gravetat pels voltants de Canaletes

Efe
1 min
Explosió d’alegria blaugrana  a Canaletes i arreu del món

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra han detingut la matinada d'aquest diumenge set persones per causar incidents, de caràcter lleu, durant la celebració de la victòria del Barça a la Lliga de Campions a la plaça Catalunya de Barcelona.

Segons ha informat la policia catalana, els detinguts estan relacionats amb incidents d'escassa gravetat ocorreguts als voltants de la font de Canaletes, en la majoria de casos per provocar danys al mobiliari urbà.

Milers de seguidors del Barça s'han congregat aquesta nit i matinada al voltant de la font de Canaletes, a la confluència entre la Rambla i la plaça Catalunya de Barcelona, per celebrar la cinquena Copa d'Europa guanyada pel seu equip.

Les festejos, en els quals alguns grups aïllats han causat desperfectes al mobiliari urbà, s'han allargat fins a les 3 de la matinada, hora en la qual la majoria de seguidors del Barça s'havia dispersat.

Un dispositiu especial integrat pels Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelona ha vetllat per la seguretat en la celebració de la victòria culé.

stats