BARÇA
Esports Barça 30/09/2012

Tito Vilanova: "Mateu Lahoz et modifica el joc, no el resultat"

El tècnic del Barça diu que el "desconcerta" l'arbitratge de Mateu Lahoz i que no sap "quan és falta i quan no ho és"

Ara
1 min

Barcelona"Hem tingut moltes ocasions de gol. El 2-2 no hauria estat un mal resultat, però hem merescut guanyar el partit", ha comentat el tècnic del Barça a la roda de premsa posterior al partit. Vilanova, a més, ha comentat que "seria millor no patir durant els partits, però tenim capacitat de sacrifici i seguim guanyant".

Vilanova també ha volgut dir la seva sobre Mateu Lahoz. "Mateu et modifica el joc, no el resultat. A nosaltres no ens afavoreix perquè a mi em té desconcertat. No sé mai quan és falta i quan no ho és", ha comentat l'entrenador blaugrana, que ha dit que Song "ha fet un gran partit i ha jugat a un gran nivell. Li hem exigit molt en defensa de tres i ha estat a un nivell molt alt".

"Hem de destacar les ganes d'aquest equip, de seguir guanyant. Un altre equip amb 0-2 hagués pensat que ja no podia fer res. Això vol dir que l'equip sap reaccionar", ha destacat un Vilanova feliç pel triomf.

Respecte a Cesc Fàbregas, Vilanova ha dit que "té ganes de guanyar i d'anar cada vegada cap a dalt. Ha fet molts quilòmetres i ha corregut molt. Espero que es recuperi bé de cara al partit de la Lliga de Campions", ha dit Vilanova.

stats