Barça
Esports Barça 03/12/2012

Toni Freixa: "El soci ja sabia que a partir de la tercera temporada podria canviar el nom de Qatar Foundation"

El portaveu del Barça ha explicat que la reforma dels estatuts ha superat la segona fase, i aviat en tindran la proposta definitiva, que es votarà a principis del 2013

A. S.
1 min
Toni Freixa

BarcelonaEl portaveu del Barça, Toni Freixa, ha assegurat que no han rebut cap queixa per part del soci arran de la notícia del canvi de nom del patrocinador de la samarreta, de Qatar Foundation a Qatar Airways: "El soci ja sabia que a partir de la tercera temporada podria canviar el nom".

Freixa ha explicat alguns dels acords que ha pres la junta directiva aquest dilluns. "Volem institucionalitzar que la Diada Solidària sigui sempre en el partit de tornada dels setzens de final de la Copa", ha explicat el portaveu, i ha afegit: "Des del primer dia de cada temporada permetrem que el soci que vulgui alliberar el seient per a aquell partit ho pugui fer".

Pel que fa a la reforma dels estatuts, Toni Freixa ha explicat que ja estan en la segona fase: "Fa unes setmanes, la comissió de la reforma d'estatuts ens va presentar la seva proposta, després vam fer comissió mixta amb membres de la junta i vam adaptar-los perquè en fessin una última revisió i ens tornin la proposta definitiva".

stats