Barça
Esports Barça 08/08/2011

Xavi s'afegeix a la baixa de Sergio Ramos i tampoc no viatjarà a Itàlia amb la selecció espanyola

Els metges del combinat estatal han comprovat que "no està en condicions de jugar" per culpa de les molèsties al soli de la cama dreta

Redacció
1 min
Xavi, entrenant a l'estadi dels Dallas Cowboys

MadridXavi Hernández s'ha afegit aquest dilluns a la baixa de Sergio Ramos i tampoc no viatjarà a Itàlia amb la selecció espanyola per disputar-hi, aquest dimecres, un partit amistós. Els metges del combinat estatal l'han visitat i han observat que el jugador té molèsties al soli de la cama dreta.

D'altra banda, també han confirmat els problemes a l'esquena del defensa del Reial Madrid. L'absència de Sergio Ramos era esperada, ja que el futbolista arribava a la Ciutat del Futbol amb un informe del seu club en què s'advertia d'uns problemes lumbars.

El blaugrana Xavi Hernández ha arribat a la concentració aquest dilluns, i els metges han comprovat que "no està en condicions de disputar el partit contra Itàlia" per les molèsties que arrossega al soli de la cama dreta. Un problema que ja arrossegava de la gira nord-americana. El migcampista tornarà a Barcelona a la tarda, després de dinar amb els companys de selecció. Tanmateix, el Barça ha aclarit que es tracta d'una "sobrecàrrega" i que el jugador farà "treball de recuperació", i que "la seva evolució marcarà la disponibilitat pels pròxims partits".

Vicente del Bosque, tècnic de la roja, havia decidit cobrir la més que possible absència de Ramos amb el lateral esquerre del Màlaga Ignacio Monreal. Tanmateix, no cobrirà la baixa de Xavi per jugar contra Itàlia.

stats