BARÇA
Esports 27/05/2014

Manel Arroyo, portaveu del Barça: "Les discrepàncies són bones, el debat fa créixer, però treballem en una mateixa línia"

Pau Vilanova ha estat nomenat nou directiu del club

Albert Llimós
2 min
Manel Arroyo i Jordi Cardoner, a la roda de premsa / MIGUEL RUIZ / FC BARCELONA

BarcelonaDesprés de cinc hores de reunió, la junta directiva del Barça ha marcat les línies estratègiques per professionalitzar més el club, i evitar els errors que s'han viscut durant els últims mesos. Una reunió per tractar "l'organització" executiva del club, segons ha explicat el portaveu Manel Arroyo. Una trobada de la junta directiva per debatre i traçar els principals eixos de treball per als propers anys, i que en dues o tres setmanes se sabran els canvis i la reestructuració prevista.

El que sí s'ha avançat en aquesta reunió és el nomenament de Pau Vilanova com a nou directiu, que està supeditat a ser aprovat per l'Assemblea. "Volen reforçar l'àrea executiva per ser més eficients", ha dit Manel Arroyo, que ha comentat que s'especificaran més les funcions de cada directiu. "Evolucionant aquesta professionalització, reforçar amb més eines i més recursos la nostra experiència i el que veiem a casa d'altres", ha matisat el portaveu. "Hi haurà incorporacions perquè hem de dotar de més recursos el club", ha explicat Arroyo, que en cap cas considera que el director general Antoni Rossich pugui abandonar l'entitat.

En la trobada d'aquest dimarts, s'ha definit una comissió de treball formada pel president del club, Josep Maria Bartomeu, Javier Faus, Jordi Cardoner, Manel Arroyo i el director general, Antoni Rossich. "Recerca de recursos", ha dit Arroyo, que és una de les funcions d'aquesta comissió.

Els reptes són l'Espai Barça, la gestió dels patrocinis, especialment el de Nike, i la renovació dels drets de televisió una temporada més.

"No hem tractat cap tema esportiu", ha dit el portaveu, que ha admès que s'ha de "treballar per estar allí", en referència a la final de la Champions. "És obvi que hi ha oferiments de jugadors", ha especificat el directiu.

"A mi m'agrada el debat, la discrepància és bona, fa créixer, però es treballa en una mateixa línia", ha dit el portaveu sobre les discrepàncies internes de la junta.

El club farà també un cursa Barça de 10 quilòmetres, segurament a la tardor.

stats