Barcelona World Race
Esports 31/12/2010

Arrenca la Barcelona World Race amb 14 embarcacions participants i vent favorable

L'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, ha estat l'encarregat de donar el tret de sortida aquest migdia i està previst que les embarcacions que acabin la prova completin el recorregut en un període aproximat de tres mesos

Redacció
1 min
L'emocionant sortida de la BWR, seguida pels aficionats al Port Vell de Barcelona.

BarcelonaBarcelona ha estat aquest divendres al migdia la capital referència de la vela mundial, a causa de l'inici de la Barcelona World Race, la regata transoceànica que portarà els participants a fer la volta al món sense aturar-se. Seran, en principi, 3 mesos de travessia, passant per tres oceans i recorrent un total de 25.000 milles nàutiques, o el que és el mateix, 46.300 quilòmetres. La competició és una de les més dures del món i compta amb 14 embarcacions, amb 28 participants –dos per vaixell–, amb una gran participació catalana.

Des de dos quarts de deu, els vaixells participants, amb els seus 28 tripulants, dos per embarcació, han començat a enfilar la línia de sortida per poder iniciar la prova a la una en punt. Un inici que s'ha produït sense problemes i que molts aficionats han seguit en directe des del Port Vell de Barcelona, on l'alcalde Jordi Hereu ha estat l'encarregat de donar el tret de sortida. Segons les previsions, els vents seran favorables fins al cap de Gata.

stats