Eurolliga

El jugador del Regal Barça tindrà 35 anys

Jaka Lakovic s'autoexclou de l'Eurobàsquet d'Eslovènia 2013

L'Eurobàsquet de l'any 2013 s'organitzarà a Eslovènia. Jaka Lakovic ho té clar: "Aleshores ja no estaré jugant amb la selecció"

Jaka Lakovic, jugador del Regal Barça, s'autoexclou de l'Eurobàsquet del 2013, que s'organitzarà a Eslovènia. El base, que tindrà 35 anys quan es disputi el campionat al seu país, assegura que “aleshores ja no estaré jugant amb la selecció”.

Aquesta setmana s'ha sabut que Bozidar Maljkovic, ex entrenador de Barcelona, Unicaja,  Reial Madrid i Tau Baskonia, entre d'altres, serà el seleccionador d'Eslovènia els propers tres anys. “És, sens dubte, un dels entrenadors amb més pedigrí d'Europa”, diu Lakovic.

Lakovic ha jugat amb Eslovènia les darreres cinc edicions de l'Eurobàsquet, que s'han disputat a Turquia (2001), Suècia (2003), Sèrbia (2005), Espanya (2007) i Polònia (2009). L'any passat va tenir una mitjana de 14,0 punts i 3,8 assistències. Especialment recordat és el seu partit contra Lituània, quan va anotar 24 punts amb sis triples.

Aquesta temporada Lakovic té una mitjana de 7,3 punts i 1,3 assistències en 16,0 minuts a la Lliga ACB, on juga la seva cinquena temporada amb el Regal Barça.

Més continguts de