LLIGA ENDESA
Esports Bàsquet 06/10/2012

L'Assignia Manresa s'enfronta a un Gran Canària debilitat en el joc interior

Els catalans, que no tenen al cent per cent el seu base titular, Javi Rodríguez, reben un Herbalife que ha perdut per lesió tres pivots: Xavi Rey, Eulis Báez i Uros Slokar

Efe
2 min
Javi Rodríguez, amb vuit assistències, va ser clau amb la seva clarividència en atac.

ManresaEl debut a casa de l'Assignia Manresa es preveu complicat i els del Bages volen treure's el mal gust de boca d'haver iniciat la Lliga amb una derrota a Santiago contra el Blusens Monbus.

El sempre laboriós Herbalife Gran Canària, que té al comandament un bon coneixedor de la pista catalana com és Pedro Martínez, no serà un rival fàcil per al Manresa.

La baixa d'última hora de Uros Slokar és una bona notícia per a l'equip del Bages que veia en l'eslovè un altre dels elements perillosos per la seva qualitat i coneixement del rival.

Per aconseguir la primera victòria de la temporada, el tècnic de l'Assignia, Jaume Ponsarnau, apel·la al suport de l'afició. "El millor que podem trobar és un clima favorable. El més confortable és poder jugar davant la nostra gent", ha dit.

I és que l'entrenador català porta des de la pretemporada lluitant contra l'"estrès", que crea en els seus homes "les ganes de fer-ho bé". "En tots els partits hem competit però ens ha faltat jugar tots els moments del partit", ha assegurat Ponsarnau.

La victòria passa doncs per mantenir el nivell de joc durant els quaranta minuts. Davant, el Manresa tindrà demà un renovat Gran Canària, que ha incorporat a sis jugadors, però que a més de la baixa de Slokar i la coneguda de Xavi Rey també té lesionat a Eulis Báez.

Sobre els canaris, Ponsarnau comenta que és un equip "molt difícil, que té molta qualitat, amb jugadors que anoten fàcilment, amb una estructura tàctica de molta qualitat i amb molt bon equilibri interior-exterior".

A les files catalanes, l'únic dubte per al partit d'aquest diumenge és la participació del base Javi Rodríguez, que segueix amb problemes físics per una lumbàlgia que arrossega des de fa dies.

stats