BÀSQUET
Esports Bàsquet 17/11/2013

La Bruixa d'Or s'imposa al Valladolid i aconsegueix el segon triomf al Nou Congost (75-72)

Els manresans es retroben amb la victòria després d'encadenar tres derrotes consecutives en lliga

Marta Campderrós
El jugador de La Bruixa D'Or Charalampos Giannopoulos defensant l'atac de Danilo Andusic

BarcelonaEl repte era sumar punts i guanyar després de perdre les tres últimes jornades de la competició. I així ha estat. La Bruixa d'Or Manresa ha superat el CB Valladolid en la sisena jornada de la Lliga Endesa amb un final de partit molt ajustat (75-72). D'aquesta manera, els manresans han obtingut aquest diumenge la tercera victòria en lliga i el segon triomf davant del seu públic -no guanyaven a casa des de la primera jornada-. Eriksson, amb 21 punts i 7 rebots, i Kouguere, amb 14 punts i 9 rebots, han estat els líders de la Bruixa d'Or.

El partit ha començat molt igualat entre ambdós equips. Un parcial de 9-0 ha impulsat els catalans que s'han col·locat per davant en el marcador (17-10). Els compassos de la primera meitat els ha marcat el conjunt manresà, que ha mantingut el seu avantatge i ha dominat fins al descans (41-38).

Tot i que els jugadors de Borja Comenge han intentat ampliar la diferència de punts en el tercer quart, el conjunt de Valladolid ha seguit lluitant i ha anat ajustant el marcador. L'ensurt ha arribat a falta de vuit minuts del final del matx quan l'equip visitant ha superat els locals (53-54). En aquell moment el partit ha estat un estira-i-arronsa. El final ha estat de màxima tensió, però els de Manresa han sabut controlar els nervis i finalment s'han imposat 75-72.