LLiga Endesa

Joan Carles Navarro estripa la llibreta de Dusko Ivanovic (97-89)

L'escorta, que ha sumat 31 punts i 10 assistències per a 42 de valoració, ha completat la seva millor actuació de la temporada contra el Caja Laboral

Joan Carles Navarro, que ha sumat 31 punts i 10 assistències per a 42 de valoració, ha completat la seva millor actuació de les últimes tres temporades en un dia en què tots dos equips han oblidat la seva condició d'especialistes defensius i han apostat per l'espectacle ofensiu.

Fins ara tan sols dos jugadors de la Lliga Endesa, Tharon Mayes (1995) i André Turner (1997), havien aconseguit combinar 30 punts i 10 assistències en un mateix partit de la competició.

El perseguidor del Barça Regal a la classificació, el Reial Madrid, ha suat per guanyar al Nou Congost (93-96) en un extraordinari partit de l'Assignia Manresa.

El Fiatc Joventut ha sumat el seu 14è triomf de la temporada contra un Unicaja (80-64) que no aixeca cap. L'equip que entrena Salva Maldonado tan sols ha encaixat 30 punts en una segona meitat en què ha sentenciat el partit al Palau Olímpic de Badalona.