Copa de la Reina
Esports Bàsquet 11/03/2012

El Perfumerías Avenida, campió de la Copa de la Reina (57-68)

Maya Moore, la millor jugadora que mai ha competit a la Lliga Femenina, s'ha quedat sense el seu primer títol ja que el Ciudad Ros Casares ha perdut la final contra el vigent campió de l'Eurolliga

DeWanna Bonner i Maya Moore

Arganda del ReyMaya Moore, la millor jugadora que mai ha competit a la Lliga Femenina, s'ha quedat sense el seu primer títol ja que el Ciudad Ros Casares ha perdut la final de la Copa de la Reina a Arganda del Rey contra el Perfumerías Avenida (57-68), vigent campió de l'Eurolliga. Erika de Souza (17 punts i 13 rebots) i Marta Fernández (14) han liderat ofensivament un equip que ha estat brillant en defensa.

Lucas Mondelo ha arriscat en la defensa, fent que les seves jugadores atacaren molt bé les línies de passada. Aviat, però, el seu equip s'ha vist pel darrera al marcador ja que ha tingut problemes per aturar Maya Moore, que ha anotat 13 dels primers 15 punts del Ciudad Ros Casares.

El conjunt valencià ho ha passat malament a l'inici el segon quart, quan ha estat cinc minuts sense anotar i ha rebut un parcial 0-12 (15-20). La defensa d'Ilona Korstine sobre Maya Moore ha estat clau i el Perfumerías Avenida ha marxat al descans amb una renda de quatre punts (23-27).

El conjunt de Salamanca, vigent campió de l'Eurolliga, ha arribat a tenir una renda de 14 punts (41-55) a l'inici del darrer quart. El Ciudad Ros Casares ha intentat la remuntada, però ja no ha tingut temps per aconseguir-ho.