Bàsquet - Eurocup Femenina
Esports Bàsquet 07/03/2018

El Galatasaray remunta i deixa l'Spar Citylift Girona fora d’Europa

L'equip català no aguanta l'embranzida final turca i cau per cinc punts de diferència

N.a.
Imatge de l'Spar Citylift-Galatasaray

BarcelonaS'ha quedat a 2 punts de classificar-se per a semifinals. Amb aquesta crueltat, l’Spar Citylift Girona s'ha hagut d’acomiadar d’Europa, després de perdre per 67-72 contra el Galatasaray en el duel de tornada de quarts de final de l’Eurocup Femenina. L’equip entrenat per Èric Surís defensava una renda de 3 punts després d’un gran partit a Istanbul i, durant molts minuts, especialment a la primera meitat, ha arribat a anar davant en el marcador i fins i tot ha pogut ampliar la renda. Al descans, les gironines dominaven per 35-32, un resultat que deixava el marge en 6 punts de diferència. La cosa pintava bé.

Però l’equip turc, que ja havia vist com a la seva pista era l’Uni Girona qui li aixecava el partit quan dominava de 10 punts, ha tret forces en l’últim quart i ha capgirat l’eliminatòria. Al final del tercer parcial, la renda ja s’havia reduït a 2 punts i, a l’últim quart, els 20 punts aconseguits pel Galatasaray han fet inútil l’esforç local.

S’acaba l’aventura europea per a l’Spar Citylift, que ara haurà de pensar en el duel contra el Cadí La Seu, diumenge a la pista de les lleidatanes.