COPA DEL REI ACB 2011
Esports Bàsquet 10/02/2011

El Reial Madrid sua més del previst davant un Gran Canària molt compacte (78-72)

Uns bons minuts de Sergio Rodríguez a l'inici del darrer quart han decidit un matx força igualat. El Madrid serà el rival del Power Electronics a les 'semis'

David Jover
Felipe Reyes intenta superar la defensa de Beirán i Wallace.

MadridEl Gran Canària de Pedro Martínez no ha pogut derrotar l'amfitrió de la Copa del Rei en el segon partit de quarts de final. El conjunt canari, molt limitat d'efectius després de la baixa de Savané al joc interior, ha resistit 35 minuts les envestides del Reial Madrid, que ha decidit Sergio Rodríguez amb nou punts gairebé consecutius a l'inici del darrer quart.

No ho ha tingut gens fàcil l'equip d'Ettore Messina, ja que al primer quart ha vist com els canaris dominaven per cinc punts, 16-21, gràcies a l'efectivitat de Carroll i la bona feina sota el cèrcol de Wallace i Nelson. Però la benzina no és il·limitada i a mesura que passaven els minuts en el segon quart el Reial Madrid s'ha fet amb el control i el 'tempo' del partit i no l'ha deixat anar.

Rodríguez amb 17 punts i Suárez amb 12 i set rebots, han estat els homes més efectius dels blancs, que s'enfrontaran al Power Electronics València en la primera semifinal de dissabte.