NBA
Esports Bàsquet 21/01/2012

Cinquè triomf consecutiu dels Grizzlies de Marc Gasol, que anota 17 punts

L'encert encistellador de Rudy Gay i Marc Gasol va permetre una vegada més als Grizzlies dominar amb el seu joc ofensiu i vèncer 81-98 als Pistons en la seva visita al Palace d'Auburn Hills de Detroit.

Efe
2 min
Gasol passa la pilota a Conley.

BarcelonaGay va anotar 24 punts per liderar l'atac d'uns Grizzlies que van tenir a cinc jugadors amb dobles dígits, un 57 per cent d'encert en els tirs de camp i el 56 (5-9) de triples. Marc Gasol va tornar a realitzar una bona tasca individual i d'equip a l'aportar 17 punts per aconseguir la segona millor anotació dels Grizzlies, que van guanyar el cinquè partit consecutiu.

Gasol va jugar 37 minuts en què va anotar 6 d'11 tirs de camp i 5-6 des de la línia de personal, va capturar 6 rebots-tots van ser defensius-, va repartir 3 assistències i va posar 1 tap. Mike Conley, que va aportar un doble-doble 'de 14 punts i 11 assistències, va dirigir el joc dels Grizzlies i va ser el líder que va tallar la ratxa dels Pistons en el tercer període quan van reduir un desavantatge de 23 punts. Conley va respondre amb una cistella en suspensió que va fer que els Grizzlies tornessin a tenir control en el marcador i assegurar el triomf.

Els Grizzlies (8-6), que van ser superiors en tots els aspectes del joc als Pistons, també es van aprofitar de les 25 pèrdues de pilota que va tenir l'equip rival per transformar-les en 32 punts. Tony Allen va recuperar 5 pilotes per liderar els Grizzlies en aquesta estadística, mentre que Conley va robar altres 4. El novell Brandon Knight va aportar 22 punts per ser el líder dels Pistons (3-13), que van perdre el desè partit dels últims 11 disputats.

Mentre que el pivot Greg Monroe va aconseguir un 'doble-doble' de 10 punts i 13 rebots, que tampoc va impedir una nova derrota dels Pistons, que segueixen amb els problemes de les lesions que afecten el base titular Rodney Stuckey (engonal), el escorta Will Bynum (peu dret) i l'aler dominicà Charlie Villanueva, que pateix una torçada al turmell dret.

Els Pistons van tenir el primer avantatge del partit amb parcial de 5-2, però de seguida els Grizzlies van aconseguir ratxa de 15-2 i es van posar per davant en el marcador per anar-se'n al descans (30-49) 19 punts amunt i que van ser decisius .

stats