Esports Bàsquet 08/02/2012

La NBA confirma la presència de Ricky Rubio al Rising Star Challenge

Marc Gasol, Pau Gasol i Ricky Rubio coneixeran en la matinada de dijous a divendres si participen en el partit d'exhibició de l'All-Star, que se celebrarà el diumenge 26 a Orlando

àlex Gozalbo
1 min
Ricky Rubio i Pau Gasol.

BarcelonaMarc Gasol, Pau Gasol i Ricky Rubio coneixeran en la matinada de dijous a divendres si participen en el partit d'exhibició de l'All-Star, que se celebrarà el diumenge 26 a Orlando. Dels tres catalans, el pivot dels Memphis Grizzlies és el que té més opcions d'aparèixer a la llista de jugadors suplents.

La NBA ha confirmat aquest dimecres que Ricky Rubio participarà al Rising Star Challenge. El base dels Minnesota Timberwolves forma part d'una llista en què també hi ha els debutants Derrick Williams (Minnesota), MarShon Brooks (New Jersey), Kyrie Irving i Tristan Thompson (Cleveland), Brandon Knight (Detroit), Kawhi Leonard (San Antonio), Markieff Morris (Phoenix) i Kemba Walker (Charlotte).

El Rising Star Challenge es completarà amb els seguents jugadors de segon any: DeMarcus Cousins (Sacramento), Landry Fields (New York), Paul George (Indiana), Blake Griffin (L.A. Clippers), Gordon Hayward (Utah), Greg Monroe (Detroit), Tiago Splitter (San Antonio), Evan Turner (Philadelphia) i John Wall (Washington).

stats