NBA

"Necessitem demostrar-nos a nosaltres mateixos i als altres que som un equip dominant", Pau Gasol, en una entrevista a EFE

El pivot català va parlar després del triomf contra els Golden State Warriors (111-113) sobre les aspiracions dels Bulls per guanyar l'anell de la NBA

Pau Gasol, que va aconseguir aquest dimecres amb els Bulls una nova victòria davant els Warriors (111-113) i que ha estat designat, juntament amb el seu germà Marc Gasol, en l'equip inicial de l'"All Star", ha valorat la temporada dels Bulls assenyalant que l'equip ha de demostrar " més consistència" aconseguint " victòries de gran nivell de forma constant i regular".

"Necessitem demostrar-nos a nosaltres mateixos i als altres que som un equip dominant contra qui sigui", ha afegit a EFE. El pivot català també ha criticat el fet d'haver perdut partits que l'equip de Chicago no hauria d'haver perdut. "Un equip que guanya el millor equip de la Lliga però perd dos partits que no hauria, no és un equip que aspiri l'anell", ha sentenciat.

El jugador de Sant Boi també ha remarcat la il·lusió que li provoca el fet de compartir amb el seu germà, és la primera vegada en la història de la NBA que succeeix, l'equip inicial de l'"All Star". " Moltes vegades no t'adones del que vas aconseguint ni assimiles la dimensió de certes coses fins que passa temps", ha reflexionat, "però sense cap mena de dubte sabem que és una cosa molt especial, ens fa moltíssima il·lusió i té una importància molt gran". 

Pau Gasol també ha comentat la seva sortida dels Lakers. "Està clar que sempre vols que les coses acabin millor o que no acabin. Però les coses passen i van com van, ara estic vivint una etapa preciosa amb un altre equip i tinc una oportunitat magnífica davant de mi", ha dit. "Molts se'n van i altres vénen per la pressió de guanyar. Però vam disputar tres finals seguides i vam guanyar dos anells. Tampoc es pot demanar molt més", ha conclòs.